Vakiotuntien ohjelmaan kuuluu: hevostaito- ja tunnetaitotyöskentely, ratsastus, ajaminen, teoria, perusistunnan korjaus, hieronta jne. Aiheita sovelletaan säiden mukaan. Meillä käy niin lapsia sekä aikuisia vakiotunneilla, mahdollista on myös järjestää vanhempi-lapsi tunteja.

Ryhmäkoot ovat maks. 4 hlö.

Opetuksesta vastaa Johanna Kolehmainen.

Koulutus: Ratsastuksenohjaaja, Koulutettu Hieroja, EASEL®Ohjaaja, Hyvinvointi Valmentaja, Horsebic Ohjaaja.

Perehdymme paljon ratsastajan perusistuntaan, sekä ajatuksiin ja asenteisiin. Yhteistyö ratsastajan ja hevosen välillä on yksi tärkeimmistä asioista, opimme ymmärtämään ja lukemaan hevosia, sitä kautta myös hevostaidot  ja ratsastus kehittyvät nopeasti.

Vakiotunnit järjestetään ulkona kentällä, pyöröaidassa tai Hyvinvointi Ranchin pihamaan alueella, Tallipirtissä tai tallissa. Säiden ja kelien mukaan mennään, joten huomioithan tämän vaatetuksessasi.

Ratsastuksellinen tyylisuuntauksemme on hiukan erilainen kuin ns. normitalleilla. Sekoitamme eri ratsastustyylien parhaita puolia keskenään. 

Tervetuloa mukaan oppimaan uusia asioita hevosista, itsestäsi ja ratsastuksesta!


HUOM! Asiakkaita ei ole vakuutettu yrityksen toimesta. Muista huolehtia tapaturmavakuutuksesi voimaan. Vakiotuntilaisille suositeltavaa liittyä Pohjois-Suomen Hevosharrastajiin, joka on Suomen Ratsastajainliiton alainen jäsenseura. Yksi jäseneduista on tapaturmavakuutus. Ratsastusseuran sivut löydät FB:stä. 

Muistathan että PERUUTTAMATON tunti veloitetaan normaalisti. Peruutukset tunneille hyvissä ajoin, viimeistään kahta päivää ennen.

VAKIOTUNNIT (2-4 hengen ryhmät)

  • Vakiotuntikortti 10 krt – 300 € (Voimassa 3 kk)
  • Perhekortti 10 krt – 295 € (Voimassa 1,5 kk)
  • Tuntikortti 5 krt – 155 € (Voimassa 6 vkoa)
  • Tuntikortti 5 krt – 170 € (Voimassa 10 vkoa)
  • 39 € / h Irtotunti

Vakiotunneille pääset mukaan lunastettua itsellesi 5 krt irtotuntihinnalla – 39 € / krt. Korttimaksu 5 krt – 195 €.

(HINNASTO PÄIVITETTY, alk. 1.8.2023)

YKSITYISTUNNIT

  • 65 € / 45 min.
  • 2 hlö yksäritunti – 60 € / 60 min.