22/09/2012

Hevoset

Huminalehdon monilajinen ja värikäs hevoslauma toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi Huminalehtoon. Jokainen hevonen on persoona, joten tarjoamme kaikille ihmisille mielenkiintoisia ja rauhallisia hetkiä kanssamme. Tervetuloa tutustumaan meidän maailmaamme!

cera

arabi t. ”Cera” -10

Kevyt ja herkkä arabi tamma. Tarvii napakat pohkeet ja tasaisen ohjan, niin kulkee todella kauniisti lapsilla ja aikuisilla, muutoin hän saattaa jäädä haaveilemaan omiaan. Toimii opetuskäytössä pienille aikuisille ja lapsille. Tasaisen kivat askeleet. Säkä n.145 cm.

kata

SH t. ”Kata” -96

Pieni suuri shetlanninponi. Kiltti ja rauhallinen Kata toimittaa kesäisin ruohonleikkurin tehtäviä pihapiirissä. Tenavatunneilla Kata loistaa ihanuutensa puolesta. Ratsastustunneilla vaatii nappulat oikeille kohdilleen ja kaasun virittämistä, sen jälkeen osaa myös innostua. Säkäkorkeus n.110 cm.

Ruotsin kylmäverinen r. “Plutte -11

Hyvän mielen hevonen Plutte. Laumanjohtaja, jolla on suuri sydän ja rakkaus kaikkia ihmisiä kohtaan. Omaa leveän selän ja pehmeät askeleet. Oikea mindfulness hevonen. Säkäkorkeus n. 160 cm.

Islanninhevonen r. “Lenni” -10

Maailman monin poni Lenni. Luottoratsu maastossa ja kentällä. Hyvän mielen iso issikkapoika. Toimii lasten ja aikuisten tunnilla. Säkäkorkeus n. 145 cm.

Eestinponi r. “Esa” -12

Reipas ponipoika. Kaipaa rauhallista ja herkkää ratsastusta. Mukana lasten ja aikuisten tunneilla. Säkäkorkeus n.145 cm.

SH t. “Bonice” – 05

Bonice on kiva lastenponi. Voi ratsastaa ja ajaa kärryillä. Liikkuu mielellään eteenpäin, mutta osaa myös tehdä äkkipysähdyksiä. Boni on PONI. Säkäkorkeus n.110 cm.

pv r. “Leevi” -00

Leevi on kiltti ja rauhallinen kaveri. Ei hötkyile turhia. Omaa erityisen kivan laukan. Säkäkorkus n.155 cm.