Huminalehdon monilajinen ja värikäs hevoslauma toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi Huminalehtoon. Jokainen hevonen on persoona, joten tarjoamme kaikille ihmisille mielenkiintoisia ja rauhallisia hetkiä kanssamme. Tervetuloa tutustumaan meidän maailmaamme!

kata

SH t. ”Kata” -96

Pieni suuri shetlanninponi. Kiltti ja rauhallinen Kata toimittaa kesäisin ruohonleikkurin tehtäviä pihapiirissä. Tenavatunneilla Kata loistaa ihanuutensa puolesta. Ratsastustunneilla vaatii nappulat oikeille kohdilleen ja kaasun virittämistä, sen jälkeen osaa myös innostua. Säkäkorkeus n.110 cm.


Ruotsin kylmäverinen r. “Plutte -11

Hyvän mielen hevonen Plutte. Laumanjohtaja, jolla on suuri sydän ja rakkaus kaikkia ihmisiä kohtaan. Omaa leveän selän ja pehmeät askeleet. Oikea mindfulness hevonen. Herkkä, mutta hiukan vilkas ystävä vaatii lempeää lähestymistapaa. Säkäkorkeus n. 160 cm.


Islanninhevonen r. “Lenni” -10

Maailman monin poni Lenni. Luottoratsu maastossa ja kentällä. Hyvän mielen iso issikkapoika. Toimii lasten ja aikuisten tunnilla. Säkäkorkeus n. 145 cm.


Eestinponi r. “Esa” -12

Reipas ponipoika. Kaipaa rauhallista ja herkkää ratsastusta. Mukana lasten ja aikuisten tunneilla. Säkäkorkeus n.145 cm.


SH t. “Bonice” – 05

Bonice on kiva lastenponi. Voi ratsastaa ja ajaa kärryillä. Liikkuu mielellään eteenpäin, mutta osaa myös tehdä äkkipysähdyksiä. Boni on PONI. Säkäkorkeus n.110 cm.


pv r. “Kultsi” -15

Kultsi on kiltti, mutta touhukas nuori hevonen. Oikein mukava hevonen ratsastaa, Kultsilla on myös aikaisemmassa kodissa vikelletty. Säkäkorkeus n. 165 cm.


sh o.”Retku” -21

Retku on isäntä Matin oma harrastustoveri. Retkun oikea nimi on Riksun Xavier, sen i. Parvelan Retu, e. Riksun Ruusu, ei.I.P.Lento. Retkun tuleva ura tulee olemaan ensisijaisesti raviradoilla, mutta kun ikää ja kokemusta karttuu tulee Retku olemaan myös mukana asiakastöissä.


welsh r. ”Carlos

Carlos on mukava vanhaherra, joka on alkeistunneilla ja kokeneempien tunnilla mukana. Säkä n.143 cm.


norjankylmäverinen r. “Pentti” -13

Pentti on reipas ja touhukas ruuna. Äärettömän kiltti ja seurallinen. On mukana kokeneempien tunnilla. Säkäkorkeus n.160 cm.