Huminalehdon monilajinen ja värikäs hevoslauma toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi Huminalehtoon. Jokainen hevonen on persoona, joten tarjoamme kaikille ihmisille mielenkiintoisia ja rauhallisia hetkiä kanssamme. Tervetuloa tutustumaan meidän maailmaamme!


Ruotsin kylmäverinen r. “Plutte -11

Hyvän mielen hevonen Plutte. Laumanjohtaja, jolla on suuri sydän ja rakkaus kaikkia ihmisiä kohtaan. Omaa leveän selän ja pehmeät askeleet. Oikea mindfulness hevonen. Herkkä, mutta hiukan vilkas ystävä vaatii lempeää lähestymistapaa. Säkäkorkeus n. 160 cm.


Islanninhevonen r. “Lenni” -10

Maailman monin poni Lenni. Luottoratsu maastossa ja kentällä. Hyvän mielen iso issikkapoika. Toimii lasten ja aikuisten tunnilla. Säkäkorkeus n. 145 cm.


Eestinponi r. “Esa” -12

Reipas ponipoika. Kaipaa rauhallista ja herkkää ratsastusta. Mukana lasten ja aikuisten tunneilla. Säkäkorkeus n.145 cm.


SH t. “Bonice” – 05

Bonice on kiva lastenponi. Voi ratsastaa ja ajaa kärryillä. Liikkuu mielellään eteenpäin, mutta osaa myös tehdä äkkipysähdyksiä. Boni on PONI. Säkäkorkeus n.110 cm.


sh o.”Retku” -21

Retku on isäntä Matin oma harrastustoveri. Retkun oikea nimi on Riksun Xavier, sen i. Parvelan Retu, e. Riksun Ruusu, ei.I.P.Lento. Retkun tuleva ura tulee olemaan ensisijaisesti raviradoilla, mutta kun ikää ja kokemusta karttuu tulee Retku olemaan myös mukana asiakastöissä.


suomenhevonen r. “Lentsikka” -05

Lentsikka on herkkä suomenhevos ruuna, jolla on jo iän tuomaa kokemusta. Pitää levollisista ihmisistä, ja läsnäolevasta kohtaamisesta. Säkä n. 150 cm


rist.poni r. “Polle” -09

Polleponi on Huminalehdon nuorimman neidin Lillin oma harrastustoveri. Polle on kiltti, rauhallinen ja ihmisrakas persoona. Ajettu ja ratsastettu. Mukana välillä myös tunneilla. Säkä n.1 m.


eestinponi r.”Rolle” – 12

Rolle saapui Huminalehtoon kesällä -23. Rolle on kiltti, tosin hiukan ääniherkkä ystävä, joka vaatii huomaavaista käsittelyä. Ratsastaessa sopii kaikille ja on rauhallinen kaveri. Säkäkorkeus 136 cm. Rolle on puoli omistuksessa Mantovaaran perheen kanssa.


kata

MUISTOISSAMME

Gazania Aurea ”Kata 18.7.1996-14.5.2023