22/09/2012

Hevoset

Huminalehdon monilajinen ja värikäs hevoslauma toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi Huminalehtoon. Jokainen hevonen on persoona, joten tarjoamme kaikille ihmisille mielenkiintoisia ja rauhallisia hetkiä kanssamme. Tervetuloa tutustumaan meidän maailmaamme!

 

ceraarabi t.Bozena ”Cera” -10

Kevyt ja herkkä arabi tamma. Tarvii napakat pohkeet ja tasaisen ohjan, niin kulkee todella kauniisti lapsilla ja aikuisilla, muutoin hän saattaa jäädä haaveilemaan omiaan. Toimii opetuskäytössä pienille aikuisille ja lapsille. Tasaisen kivat askeleet. Säkä n.145 cm.

 

 

 

 

 

kataSH t. Gazania Aurea ”Kata” -96

Pieni suuri shetlanninponi. Kiltti ja rauhallinen Kata toimittaa kesäisin ruohonleikkurin tehtäviä pihapiirissä. Tenavatunneilla Kata loistaa ihanuutensa puolesta. Ratsastustunneilla vaatii nappulat oikeille kohdilleen ja kaasun virittämistä, sen jälkeen osaa myös innostua. Säkäkorkeus n.110 cm.

 

 

 

 

 

Lentsikkash r. Lentsikka -05

Sopivan kokoinen ja herkkä ruunapoika, hän liikkuu omalla moottorilla hyvin eteenpäin. Lentsikka toimii talvisin myös rekihevosena.  Omaa hiukan pomppuisen ravin ja todella ihanan keinuhevoslaukan. Säkä 150 cm.

 

 

 

 

 

 

ronja

rp t.Tröjka “Ronja” -99

Kiltti ja rauhallinen ponitamma. Kiva poni lapsille. Alkeisratsastajien suosikki. Sopii myös pienille tädeille. Säkä n.130 cm.

 

 

 

 

 

Kuvat:© Krista Kuusela –kristakuu.galleria.fi

dsc_5718

pv t.Wera II “Wera” -02

Kiltti ja osaava tamma, jolla on näkemystä ja kokemusta kisahevosen uralta. Laumassa ylimmän tamman roolissa. Hiukan tahmea ratsastaa, mutta kun avut on napattu läpi, kulkee kivasti. Säkä 155 cm.

 

 

 

 

 

 

rist. Ziccarello “Albertti, Allu” – 09

Albertti tuli Huminalehdon laumaan tammikussa -17. Allu on varsinainen persoona, se on POIKA. Sitä ei kannata päästää liian lähelle takapuolta. Kivat ja tasaiset askeleet ratsastaa, jaksaa ja tykkää tehdä hommia. Yksi asiakkaiden lemppareista. Ei turhia hötkyile. Säkä 165 cm.

 

 

 

IN MEMORIAM

lenni

Lenni 14.6.1997-3.1.2017

Kiltti ja lempeä hevosystävä.

Kiitos opeistasi ja kiltteydestäsi.

Olit paras opetushevonen koskaan.

Olemme kaikki sinulle niin kiitollisia.

Hyvää matkaa Lenni, kerro Pilkulle terveisiä.

 

Lennistä tuli enkelihevonen vasemman etujalan kalkkeuman vuoksi. Pitkän uran tehnyt ruuna, saa nyt laukata vihreämmillä laitumilla.

pilkku

U.T. Sonny Bar Time 25.4.2003-2.9.2016

Rakkaus, rauha ja läsnäolo.

Nyt oli sinun aikasi lähteä.

Kiitos viisaudestasi ja lempeydestäsi.

Olemme aina kiitollisia.

Nyt saat laukata rauhassa vihreimmillä laitumilla.

 

Pilkusta tuli enkelihevonen, vanhan jalkavamman uusiuduttua. Koko Huminalehdon väki jää kaipaamaan suurta persoonaa, ystävää ja perheenjäsentä.